3D Printer PP Filament P-filament Carbon 411 – 1.75mm

73,00 

Το νήμα πολυπροπυλενίου “P-filament Carbon 411” προσφέρει εξαιρετικές ιδιότητες τρισδιάστατης εκτύπωσης με πολύ χαμηλή παραμόρφωση και συρρίκνωση σε συνδυασμό με καλή πρόσφυση στρώματος.

Βάρος: 600g/πηνία

1 σε απόθεμα

Κωδικός προϊόντος: P-filament 721 carbon Κατηγορίες: ,

Περιγραφή προϊόντος

Το νήμα πολυπροπυλενίου (PP) με κοντές ίνες άνθρακα “P-filament Carbon 411” προσφέρει χαμηλή παραμόρφωση και συρρίκνωση σε συνδυασμό με καλή πρόσφυση στρώματος και μπορεί να εκτυπωθεί με σχεδόν όλους τους κοινούς τρισδιάστατους εκτυπωτές. Ωστόσο, λόγω της λειαντικής φύσης των ινών άνθρακα, συνιστάται ένα σκληρυμένο ακροφύσιο. Το “P-filament Carbon 411” και οι εκτυπώσεις που γίνονται με αυτό είναι πολύ δύσκαμπτες, έχουν καλές μηχανικές ιδιότητες και υψηλή χημική και θερμοκρασιακή σταθερότητα. Λόγω της πυκνότητας 1,16 g/cm3, είναι επίσης κατάλληλο για ελαφριές κατασκευές. Μπορούν να πραγματοποιηθούν εφαρμογές που κυμαίνονται από τεχνικά εξαρτήματα έως εξατομικευμένα διακοσμητικά και καλλιτεχνικά αντικείμενα και παιχνίδια.

Προεπεξεργασία του νήματος PP “P-filament Carbon 411”:
Το ‘P-filament 411’ δεν χρειάζεται να στεγνώσει πριν από την τρισδιάστατη εκτύπωση και μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς προεπεξεργασία.

Συνιστώμενες παράμετροι εκτύπωσης:
‘P-surface 141’ ως επιφάνεια της κλίνης εκτύπωσης που απαιτείται οπωσδήποτε
Θερμοκρασία εξώθησης: 230 – 250 °C (235 – 255 °C σε περίπτωση σκληρυμένων ακροφυσίων)
Θερμοκρασία επιφάνειας κλίνης εκτύπωσης: 20 °C (70 – 80 °C κατά τη διάρκεια της πρώτης στρώσης, 110 °C για μη καταστροφική αφαίρεση μετά την ολοκλήρωση)
Θερμοκρασία χώρου εγκατάστασης: δεν είναι απαραίτητη

Τεχνικό δελτίο δεδομένων

Πιστοποιητικό βιολογικής ασφάλειας

Οδηγίες αποθήκευσης:
Για να εξασφαλιστεί σταθερή απόδοση εκτύπωσης, το “P-filament” πρέπει να χρησιμοποιείται και να καταναλώνεται το συντομότερο δυνατό μετά το άνοιγμα. Συνιστάται η αποθήκευση του ανοιγμένου υλικού σε θερμοκρασία 15 – 25°C και σε πλαστική σακούλα για την αποφυγή μόλυνσης από σκόνη.

Αποποίηση ευθύνης:
Το προϊόν έχει σχεδιαστεί για τρισδιάστατη εκτύπωση με εξώθηση και δεν έχει σχεδιαστεί και βελτιστοποιηθεί για μια συγκεκριμένη εφαρμογή ενός εκτυπωμένου αντικειμένου. Δεν μπορεί απαραίτητα να εκτυπωθεί κάθε αντικείμενο με ‘P-filament’. Είναι δική σας αποκλειστική ευθύνη να ελέγχετε πάντα ότι όλα τα αντικείμενα που εκτυπώνονται με “P-filament” είναι κατάλληλα και ασφαλή για την προβλεπόμενη χρήση τους. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα λόγω του γεγονότος ότι οι φυσικές και μηχανικές ιδιότητες και συνεπώς η σταθερότητα των διαστάσεων των αντικειμένων είναι περιορισμένες και τα τρισδιάστατα εκτυπωμένα μέρη και οι ιδιότητές τους μπορεί να διατηρηθούν μόνο για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Στην τρισδιάστατη εκτύπωση με εξώθηση, το υλικό και η μέθοδος κατασκευής είναι καθοριστικής σημασίας για την απόδοση του εκτυπωμένου αντικειμένου. Ένα τρισδιάστατα εκτυπωμένο αντικείμενο ή εξάρτημα μπορεί να φαίνεται πανομοιότυπο με ένα εμπορικά διαθέσιμο ανάλογο, αλλά μπορεί να συμπεριφέρεται διαφορετικά για διάφορους άλλους λόγους. Η PPprint GmbH δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για προβλήματα αυτής ή παρόμοιας φύσης.

Είναι επίσης δική σας αποκλειστική ευθύνη να διασφαλίσετε ότι το εκτυπωμένο αντικείμενο δεν παραβιάζει κανέναν νόμο ή παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων, όπως διπλώματα ευρεσιτεχνίας, ταυτότητες εταιρειών ή προϊόντων, εμπορικές ονομασίες, εταιρικές επωνυμίες, λογότυπα, σχέδια, υποδείγματα χρησιμότητας ή πνευματικά δικαιώματα. Επιπλέον, το “P-filament” δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε τομείς πολιτικού μηχανικού, ιατρικούς ή άλλους τομείς που υπόκεινται σε νομοθετικές ρυθμίσεις ή με αυξημένο δυναμικό κινδύνου. Το “P-filament” δεν επιτρέπεται επ’ ουδενί να χρησιμοποιείται για την παραγωγή οποιουδήποτε είδους όπλων.
Το “P-filament” δοκιμάστηκε σε διάφορα μοντέλα τρισδιάστατων εκτυπωτών. Ωστόσο, η PPprint GmbH δεν μπορεί να εγγυηθεί τη συμβατότητα με όλα τα διαθέσιμα μοντέλα τρισδιάστατων εκτυπωτών. Ο πελάτης φέρει την αποκλειστική ευθύνη ότι το “P-filament” εγκαθίσταται, χρησιμοποιείται και αποθηκεύεται πάντα σύμφωνα με τις συστάσεις της PPprint GmbH.
Εάν ο πελάτης παραπονεθεί εντός της περιόδου εγγύησης ότι το προϊόν είναι ελαττωματικό, αλλά μετά από αντίστοιχη εξέταση από την PPprint GmbH αποδειχθεί ότι ένα προϊόν δεν είναι ελαττωματικό, η PPprint GmbH διατηρεί το δικαίωμα, κατά την κρίση της, να χρεώσει τον πελάτη με το κόστος που επωμίζεται η PPprint GmbH για εργασίες και έξοδα σε σχέση με αυτές τις εξετάσεις. Το ποσό των εξόδων θα καθοριστεί με βάση τις τιμές της PPprint GmbH που ισχύουν εκείνη τη στιγμή.

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 0,6 kg

Κριτικές

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “3D Printer PP Filament P-filament Carbon 411 – 1.75mm”

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *